Pokladnu lze vyřadit z provozu několika způsoby. Tento článek popisuje, jak deaktivovat / vyřadit pokladnu (terminál) z provozu prostřednictvím portálu RetailForce.
Deaktivaci lze provést také pomocí:
- funkce Cloud API určené k tomuto účelu (POST /api/v1.0/masterdata/terminals/{terminalId}/archive) a
- funkce POST /api/v1/management/clients/decommission middlewaru.
Klient (nebo cloudový terminál) by měl být pravidelně vyřazován z provozu prostřednictvím middlewaru (doporučená metoda). Pokud to již není možné, lze deaktivaci provést prostřednictvím RetailForce Cloud, případně prostřednictvím Cloud API – tyto dvě metody jsou v konečném důsledku identické, protože portál je v podstatě pouze grafickým uživatelským rozhraním (GUI) Cloud API.
Terminál se v Cloudu zpravidla deaktivuje pouze v případě, že klient již v middlewaru neexistuje (porucha hardwaru atd.) a nelze jej deaktivovat běžným způsobem.
Upozornění
Upozornění:
- Při deaktivaci prostřednictvím Cloudu (portálu nebo cloudového API) je nutné zajistit, aby byly předem splněny všechny předpisy dané země týkající se vyřazení pokladny z provozu (např. vygenerování a ověření závěrečného dokladu v Rakousku)!
- Pokud je terminál deaktivován v RetailForce Cloud a příslušný klient stále existuje v middlewaru, cloudový systém odmítne přijímat jakákoli data od klienta (žádná archivace dat přijatých po deaktivaci)
- Při deaktivaci terminálu v Cloudu zůstávají všechna připojená technická bezpečnostní zařízení (TSE/TSS), zařízení pro vytváření podpisů atd. deaktivací nedotčena! Ta je nutné vyřadit z provozu samostatně.
Deaktivace
Terminál se vyřazuje z provozu pomocí položky „Archivovat“ v nabídce Terminály.
Pro přístup do tohoto menu je nutné vybrat terminál, který má být deaktivován. Následně se zobrazí níže uvedené menu „Akce“:
Po kliknutí na „Archivovat“ se zobrazí výzva k potvrzení:
Po potvrzení kliknutím na „Ano“ se z bezpečnostních důvodů
- číslo prodejny,
- číslo pokladny (číslo terminálu) a
- zadání potvrdit tlačítkem „Archivovat“.
Tím se terminál deaktivuje (archivuje). Od klienta již nebudou přijímána žádná data.
Terminál zmizí z přehledu aktivních terminálů a je viditelný pouze v případě, že je zaškrtnuto políčko „Zobrazit archivované terminály“.
Tento článek byl přeložen automaticky.
Komentáře
0 komentářů
Prosím přihlaste se, abyste mohli napsat komentář.